Objavljeno: 16.11.2017 u 13:34 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Dečko joj rekao da je odvratna i neprivlačna, ona smislila najbolju moguću osvetu

Miranda Baker, 18-godišnja studentica na sveučilištu Iowa State preko noći je postala zvijezda na društvenim mrežama zbog načina na koji je ostavila dečka s kojim je izlazila nešto više od mjesec dana.

Miranda (1)

Nakon što me sinoć nazvao odvratnom, uspješno sam izgubila 90 kilograma – objavila je Miranda na Twitteru aludirajući pritom na mladića s kojim se viđala.

Toga dana Miranda je dečku bila pratnja na svečanosti prilikom ulaska u bratstvo. Vrijeme su proveli zajedno te su bili na ručku s njezinim roditeljima, a razdvojili su se samo kako bi se spremili za svečanost primanja u bratstvo.

Kada su se ponovno našli, Miranda je ispričala kako joj je mladić prigovorio zbog njezinog ponašanja.

Miranda (2)

Rekao mi je da sam se ponašala odvratno i neprivlačno – rekla je Miranda, a nakon tih njegovih riječi, ona se okrenula i otišla s prijateljima.

Sat vremena poslije nazvao me i galamio da mu se ispričam što sam ga ostavila. Nisam mu se htjela ispričati jer je on mene nazvao odvratnom i neprivlačnom – dodala je Miranda.

Njezina objava na Twitteru u kratkom je roku skupila više od 420 tisuća lajkova i 57 tisuća podjela.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: