Objavljeno: 26.12.2016 u 12:41 | Zabava | Komentara:

Vlasnik krišom snimao poštara: Evo šta nepoznati čovjek radi mom psu! (VIDEO)

Video kojeg je jedan čovjek sa Novog Zelanda snimio u svom dvorištu postao je pravi hit na internetu.

Majkl Kolins je kroz prozor svoje sobe snimao šta poštar radi svaki dan sa nejgovim psom.

Postavio je video na internet i za veoma kratko vrijeme video je postavi pravi hit i to sa razlogom.

U opisu videa čovjek je napisao:

Sa vama želim da podijelim nešto cool! Svakog dana bez obzira da li dostavlja poštu ili ne, ovaj poštar se zaustavlja kako bi pozdravio mog psa koji je star svega 9 mjeseci. Mog psa uvijek posmatraju kao opasnog psa, kao da mu se ne smije prići, možda zato što je velik ali nisam siguran.

On ne laje na prolaznike (možda nekad u rijetkim situacijama, ali koji pas ne laje?). Ovaj čovjek iznova i iznova se zaustavlja kako bi se poigrao sa psom. Ne znam poštara lično kako bih ga tagovao na Facebook-u ali želim ovom prilikom da mu se zahvalim i da nastavi raditi svoj posao kako i radi i da mu poručim da je dobio prijatelja gdje je uvijek dobrodošao

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: