Objavljeno: 14.12.2017 u 20:42 | Video, Zabava | Komentara:

Umjesto gume montirao je nekoliko flaša od Coca Cole – pogledajte šta se desilo!

Ovo je još jedan zanimljiv način kako da si pomognete za prvu pomoć kada vam pukne guma na putu a nemate rezervnu. Naravno zapitat ćete se odkud vam onda ovolike flaše. Zato u gepeku uvijek imajte u rezervi nekoliko flaša a mnogo je lakše naći flaše nego gumu ako u blizini nemate benzisku pumpu.

flaše-Cole

Ovaj čovjek je došao na jednu ideju prema kojoj ćete u početku biti skeptični. Ako vam se nekad desi da pukne guma u auta i boce Coca Cole vam mogu poslužiti, za neki par metara dok ne dođete do benzinske. Vjerujemo da ste se odma zapitali kako flaše od Cole mogu da nose toliki teret ?

Pogledajte na kakvu ideju je došao jedan čovjek a koja se pokazala efikasnom. U videu ispod teksta je prikazano kako je to on uradio pa pogledajte nikada ne znate kada će vam zatrebati.

Podijelite video sa prijateljima da bi i oni mogli da si pomognu u slučaju da im se desi ova situacija.

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: