Objavljeno: 19.09.2017 u 11:35 | Zabava | Komentara:

Oglas koji će vas OBORITI SA STOLICE: Tražim muža, zauzvrat dajem platu i dozvoljavam nevjerstvo ali pod OVIM USLOVOM

Moram se udati iz naročitih razloga – poručuje dama u oglasu koji je nasmijao sve koji su ga vidjeli.

- Spoljašnjost i starost sporedni. Ne reflektiram na vijernost. Dajem gospodinu koji bi želio sa mnom da sklopi ovaj formalni brak potpunu slobodu i platu uz uslove da pristane na rastavu čim to zatražim – poručuje dalje dama koja je eventualne prosce uputila da ponude šalju na šifru “Dinamit”.

I ne sumnjamo da je palo brdo prosidbi – brak je samo formalan, muž za to dobija platu i mogućnost da švrlja koliko mu volja. Ko bi odbio takvu ponudu?

Mnogo je veća misterija šta je nagnalo ovu dinamitnu damu da uopšte da ovakav oglas – mi se kladimo da su u pitanju stalna zapitkivanja okoline: “A kad ćeš i ti da se udaš, eno sve ti se drugarice poudavaše i rodiše djecu”, a šta vi mislite?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: