Objavljeno: 29.10.2016 u 12:43 | Video, Zabava | Komentara:

A UBICI SADA SMRDE USTA: Ubistvo jedne smrdibube u Beogradu prenošeno UŽIVO na Fejsbuku! (VIDEO)

Pauk protiv smrdibube. Mreža protiv mase. Za koga ‘navijati’? Mnogi, vjerovatno, ne mirišu ni jednog ni drugog borca. U ovom duelu kome smo prisustvovali uživo u redakciji Srbije Danas, ipak je bio samo jedan ‘protivnik na terenu’ – njegovo osmonogo visočanstvo pauk!

Foto: Srbija Danas

Foto: Srbija Danas

Dobili smo dakle odgovor – džaba masa pusta, ako borac ima plan i umije da plete mrežu oko protivnika. Taktika je važna!

U jednom trenutku su naše žaobitne kolege povikale snimatelju da pomogne gospođi smrdibubi i bacili nas u ozbiljnu filosofsku dilemu. Da li se umiješati i pomoći slabijem? Međutim, stigao je odgovor našeg kamermana Vučka, u slobodno vrijeme i “šerera”:

- Ne želim da glumim Boga! Moć da upravlja životima ima samo on, a u prirodi se ne mješa u sličnim situacijama. Možda na djelu gledamo samo čin u službi ravnoteže. Smrdibube se namnožiše, pauci ih malo prorjeđuju i to je to. Djeluje potresno, ali takav je život – reče naš redakcijski filosof i dopusti pauku da ubije smrdibubu i umota je u mrežu. I da se dobro najede!

Nego, koliko jedna prosječna smrdibuba može da potraje u frižideru jednog pauka? Koliko dana li je sada miran po pitanju hrane? Što bi reko jedan od komentara na našem Fejsbuku o ovom snimku: “Sad će da mu smrdi iz usta…”

Pogledajte kako je izgledala ta epizoda koja kao da je snimana za emisiju “Opstanak”:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: