Objavljeno: 04.12.2016 u 19:19 | Svijet | Komentara:

PRIČA KOJA LOMI SRCA: Ono što je uradila vjerenica poginulog igrača Šapekoensea RASPLAKALO svijet!

Brazilu, a posebno malom gradu Čapeku trebaće dugo vremena da se oporavi od teške tragedije koja ih je zadesila, kada su u stravičnoj avionskoj nesreći poginuli skoro svi fudbaleri njihovog ponosa – Šapekoensea. Suze i jecaji preplavili su malo mjesto na jugu Brazila, odakle svakodnevno stižu potresni detalji koji ni najtvrđe srce ne ostavljaju ravnodušnim.

vjerenica-poginulog-igraca

Jučer su u grad dopremljena tijela poginulih igrača, a na stadionu Šapekoensea, dok je padala jaka kiša, cijeli grad je došao da uputi posljednji pozdrav šampionima.

Od neutješnih udovica i njihovih tragično prekinutih ljubavi i snova, jedna priča posebno je dirnula u srce cijeli svijet.

Na dan kada je fudbalerima odata posljednja počast, Amanda i poginuli fudbaler Dener Braz trebalo je da izgovore sudbonosno `da`!

Umjesto vjenčanice i svadbene ceremonije, Amanda je svoju ljubav ispratila na vječni počinak.

U čast sjećanja na tragično preminule fudbalere akro grupa brazilskog vazduhoplovstva poznatija pod nazivom “Dimna eskadrila“ izvela je “posljednji nalet“.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: