Objavljeno: 14.05.2018 u 9:52 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Sa mužem ubila ljubavnika, pa ga poslužila komšijama kao roštilj: A onda je i supruga ubila iz osvete (FOTO)

Žena osuđena za ubistvo muža i ljubavnika sumnjiči se da je ubila još devet muškaraca, što je čini jednom od najgorih američkih ženskih serijskih ubica.

zena-ubica

Keli Kočren je osumnjičena da je ostatke jedne žrtve poslužila komšijama na roštilju, tvrdi njen brat.

Zapanjujuće tvrdnje koje ukazuju na jezive zločine došle su samo nakon mjesec dana od ubistva u Indijani, gdje je žena ubila muža smrtonosnom dozom heroina i za to je osuđena na 65 godina zatvora. Dok se sumnja da je ljubavnika Krisa “pripremila” prijateljima.

Žena se sumnjiči da je povezana sa još nekoliko ubistava širom Amerike.

Keli je zajedno sa suprugom namamila ljubavnika, gdje su ga ubili i raskomadali, te se sumnja da ga je poslužila prijateljima da pojedu.

Nesrećnog čovjeka su ubili da ispoštuju dogovor da se “riješe” svih sa kojima je bila u vanbračnim aferama.

Ako se ispostave tačnim tvrdnje njenog brata, Keli bi mogla da bude jedan od najsurovijih ženskih serijskih ubica u modernoj Americi.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: