Objavljeno: 10.02.2017 u 13:03 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Majka iz pakla: Sina je počela silovati kada je imao 4 godine

SAD: Kelly Lynn South (40) osuđena je na 16 godina zatvora. Sudac Olu Stevens je također odlučio da se majku doživotno upiše u registar se*sualnih prijestupnika.

majka-iz-pakla (1)

Majka je osuđena na 16 godina zbog incesta i se*sualnog zlostavljanja sina od njegove 4. godine. Kelly Lynn South (40) iza Louisvillea u Kentuckyju je uhićena u listopadu 2015. godine. Sudac Olu Stevens je također odlučio da se majku doživotno upiše u registar se*sualnih prijestupnika. Žena je osuđena na temelju pet točaka optužbe između koji su se*sualno zlostavljanje, sodomija i incest.

Tijekom ispitivanja žena je policiji priznala da je dječaka tjerala na oralni se*s. Zlostavljanje je trajalo od dječakove 4. do 7. godine, piše The Sun. Mediji navode da je majka uhićena kada je imala 38 godina. Tada je puštena uz jamčevinu od 2500 dolara.

majka-iz-pakla (2)

Mučenje je trajalo od rujna 2012. do rujan 2015. godine.

- Patnja žrtve je nezamisliva i ona će trajati. Odluke suda ipak su doprinijele pravdi – rekli su tužitelji. U Kentuckyju se se*s s djetetom mlađim od 12 godina smatra se*sualnim zlostavljanjem prvog stupnja i za to je predviđena kazna između pet i 10 godina zatvora. Kazna za incest s djetetom mlađim od 12 godina kažnjava se s 20 do 50 godina zatvora, piše OpposingViews.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: