Objavljeno: 06.06.2017 u 11:49 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Išao je noću u štalu i imao se*s sa konjem: Otkrili su ga na odvratan način, stigla ga je kazna, ali mnogi su bijesni zbog toga! (FOTO)

Muškarac koji je priznao da je imao se*s sa ponijem, imao je sreće, pa neće biti poslat u zatvor. Trevis Vagner (22) umjesto zatvora, moraće da plati kaznu, ali i da se kloni svoje braon-bijele žrtve i njene porodice.

Foto: Ephrata Police, Wikipedia/Captain E H Eckholdt

Foto: Ephrata Police, Wikipedia/Captain E H Eckholdt

Vagner je imao se*s sa životinjom u nekoliko navrata pošto je krišom ulazio u jednu štalu u Pensilvaniji, u Lankaster okrugu. Uhvaćen je kada je vlasnik konja policiji prijavio čovjeka koji je, kasno noću, bio na njegovom imanju.

Vlasnik je naveo da je vidio da muškarac ulazi u njegovu staju, gdje su goveda i poni. Osuđen je na dvije godine uslovno i mora da plati skoro 1.700 dolara kazne i troškova suđenja.

Sudija mu je takođe naložio da ne smije da ima kontakt sa žrtvom ili žrtvinom porodicom.

Vagner se prvobitno suočavao sa optužbama za provalu, što je moglo da ga “smjesti” u zatvor na period do 10 godina. Ali zahvaljujući tome što je priznao krivicu, kažnjen je samo za ulazak na tuđ posed i se*s sa životinjom.

Mnogi se u komentarima na društvenim mrežama izjašnjavaju da ovakva kazna nije dovoljna za sprječavanje perverznjaka koji ugrožavaju prava i život nevinih životinja.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: