Objavljeno: 22.05.2017 u 12:41 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

Žiri mu rekao da ne zna pjevati, on im se osvetio na najbolji mogući način! (VIDEO)

Jedan od članova žirija, David Williams, rekao mu je kako bi trebao naći nekog učitelja pjevanja. Kyle je ozbiljno shvatio njegov savjet i u sinoćnjoj emisiji doživio ovacije publike i žirija kada je otpjevao ‘Hallelujah’ Leonarda Cohena.

ziri-pjevac

Mladi 15-godišnji britanski pjevač Kyle Tomlinson sinoć se na najbolji način osvetio žiriju emisije “Britain’s Got Talent”. On se u popularnom natjecanju pojavio prvi put prije tri godine, a tada je dobio četiri glasa ne.

Štoviše, jedan od članova žirija, David Williams, rekao mu je kako bi trebao naći nekog učitelja pjevanja. Kyle je ozbiljno shvatio njegov savjet i u sinoćnjoj emisiji doživio ovacije publike i žirija kada je otpjevao “Hallelujah” Leonarda Cohena. Upravo je Williams na kraju i pritisnuo zlatnu tipku i Kylea poslao direktno u polufinale, u emisje uživo. – Djed i baka su u moje pjevanje uložili 2000 funti i tako mi ostvarili san. Nažalost djed me nije mogao gledati, jer je u bolnici gdje čeka da mu operiraju tumor. No, njemu sam prvom javio što se dogodilo i bio je oduševljen. Nastup u polufinalu posvetit ću njemu, i nadam se da ću na kraju pobijediti – kazao je Kyle za The Sun.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: