Objavljeno: 19.12.2017 u 13:37 | Nogomet, Ostalo, Sport, Video | Komentara:

ZBOG OVAKVIH STVARI MESSI JE NAJVEĆI Što bi napravio Ronaldo u ovakvoj situaciji?

Nogometaši Barcelone pobijedili su u 16. kolu Primere na Nou Campu Deportivo 4:0 i opet imaju prednost od šest bodova u odnosu na pratitelje.

messi-ronaldo-suarez

Golove su za Barcu postigli Luis Suarez (29., 47.), Paulinho (41., 75.), ali je utakmica protekla u znaku promašaja Lea Messija. Messi je pogodio dvije vratnice, jednu gredu, imao je još tri čiste prilike, a u 69. minuti mu je vratar Ruben Ramirez obranio i penal. Vratnicu su zatresli i Suarez i Jordi Alba, a Urugvajcu je u 45. minuti poništen regularni gol tako da je momčad iz La Corune glatko mogla izgubiti i s dvocifrenim rezultatom.

Iako Messiju nije išlo, premda nije uspijevao pogoditi mrežu Deportiva, još jednom, po tko zna koji put, pokazao je da je zaista jedan od najvećih ikad. Igrala se 28. minuta utakmice na Camp Nou, golova još nije bilo kad je nakon jednog fantastičnog proigravanja Argentinac izašao sam pred vratara gostiju. Messi je mogao birati gdje će gađati, takve šanse on ne promašuje, no odlučio je loptu dodati Suarezu koji ju je samo gurnuo u praznu mrežu.

Messi je stroj za golove, čovjek koji iz godine u godinu pomiče granice, no ovim potezom s utakmice protiv Deportiva dokazao je da ne robuje golovima i da mu je momčad važnija od vlastite statistike. Uoči početka utakmice dobio je Zlatnu kopačku kao najbolji strijelac europskih liga jer je u sezoni 2016/17. zabio fantastičnih 37 golova. Trenutačno je na 14 postignutih golova i mogao je dodatno podebljati brojku na svom kontu, ali je odlučio pokazati nesebičnost i kolegijalnost, tako nesvojstvenu najboljim svjetskim napadačima.

Zanimljivo bi bilo vidjeti što bi napravio njegov ”arhetipski neprijatelj” Cristiano Ronaldo da se našao u identičnoj situaciji kao Argentinac jučer. Bi li sam šutirao ili bi dodao suigraču koji je u boljoj poziciji?

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: