Objavljeno: 14.11.2017 u 13:40 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

UPOZORENJE ČOVJEKA KOJI JE PREDVIDIO SVE DO SADA: 2018. će biti paklena godina, najgore tek slijedi, a ključ je u ovome!

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton-Parker, koji je uspješno predvidio Trampovu pobjedu i Bregzit, najavio je neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svijetu iduće godine.

vidovnjak

Sljedeća godina će biti puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza koje će uzrokovati nepredvidivi vremenski uslovi, najavio je Hamilton – Parker.

Predvidio je još i teroristički napad na auto-putu Velikoj Britaniji, revoluciju u Sjevernoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Džong-un i hemijski napad koji će biti izveden dronom na jedan od evropskih gradova.

Svoja predviđanja o mračnoj budućnosti koja očekuje svijet već za nekoliko mjeseci, ovaj vidovnjak je objavio na blogu, a među manje dramatičnim najavama, našla se i ona da će britanski princ Hari zaprositi svoju djevojku, glumicu, Megan Markl.

U novim vizijama, kako tvrdi, vidio je da će Tramp uspješno izbjeći postupak opoziva, a da će u Evropi doći do jačanja desnice, posebno u Španiji, Italiji i Francuskoj, a što će za posljedice imati velike nerede na ulicama tih država.

No, najcrnje je prognoze dao za ekologiju pa je u 2018. predvidio niz ekoloških katastrofa.

Najgore nas tek očekuje

“Ekologija je na vrhu popisa zato što osjećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena”, rekao je.

Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će stanovnici Napulja morati da se evakuišu, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.

Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji i strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, takođe se nalaze na listi.

Uprkos strašnim prognozama, čovječanstvo će, tvrdi Krejg Hamilton-Parker, dostići viši nivo svijesti.

“Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života”, rekao je vidovnjak.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: