Objavljeno: 24.01.2018 u 18:33 | Video | Komentara:

Ulovio je veliku ribu u moru, a onda se šokirao kada ju je rasporio! Pogledajte šta je sve našao u njenoj utrobi… (VIDEO)

Riba, poznata pod imenom ‘Mahi Mahi’ uhvaćena je od strane jednog ribara na obalama Kostarike. Nakon što ju je ulovio i uvukao u čamac, ribar je primjetio da je riba u prilično bolesna, te ju je otvorio kako bi otkrio šta je uzrokovalo njenu bolest.

Dovoljno je reći da je ostao bez riječi kada je vidio šta se sve nalazilo u njenoj unutrašnjosti. U video snimku možemo vidjeti kako iz nje uklanja plastične poklopce, komade usitnjenih plastičnih čašica, bočice, češalj, upaljač, te ostale sitne djeliće plastike…

Pogledajte video:

Izvor: http://ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: