Objavljeno: 19.05.2017 u 10:32 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

UKOČILA MI SE VILICA, OSTAO SAM BEZ RIJEČI: Šokantni snimak pokazuje da VREMEPLOV zaista postoji! (VIDEO)

Radnik obezbjeđenja koji je i zabilježio ovaj nevjerovatni događaj, tvrdi da je njegov snimak nedvosmisleno dokazao da putovanje kroz vrijeme zaista postoji.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

U pozadini kadra se vidi čvrsti betonski zid iz koga izranjaju tijela odraslog muškarca i dječaka. Njih dvojica kasnije idu direktno ka kameri kontrolnog centra koja je i zabilježila zbivanja.

Autor snimka ga je odmah objavio na svom Jutjub kanalu, i kaže da se tokom rada u agenciji za obezbjeđenje objekata nagledao ovakvih prizora.

Jedan od korisnika je prokomentarisao da je za ovakvu pojavu neophodno korišćenje vremenskog portala, koji evidentno postoji.

Autor snimka Stiv Prajs takođe vjeruje da su ovakve stvari apsolutno moguće i da je snimak 100 odsto autentičan.

- Gledajući iz kontrolnog centra uočio sam dvije vertikalne sjenke a kako su se približavale kameri, naglo su rasle. U jednom trenutku su od nejasnih figura nastali obrisi ljudskog tijela. Bio sam zbunjen, vilica mi se ukočila i ostao sam bez riječi – rekao Prajs u opisu ovog videa.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: