Objavljeno: 08.01.2017 u 10:30 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

U 41. SEDMICI TRUDNOĆE RADI ZGIBOVE KAO OD ŠALE: Samo dan nakon što je objavila impresivnu snimku iz teretane, Šveđanka…

Šveđanka Sara Wiss strastvena je zaljubljenica u trčanje i radi kao osobna trenerica, a sport je, kaže, njezina strast i način života.

trudnica-sara-wiss (3)

Ne prođe ni dan da Sara nije u teretani, ali kad je na Instagramu objavila video u kojem radi zgibove s ‘trbuhom do zuba’ u 41. tjednu trudnoće, javnost je imala dvojake reakcije.

trudnica-sara-wiss (2)

‘Svaka čast! Neki ljudi ovo ne bi mogli napraviti ni bez dodatna tereta. Kad vidim da si u ovako odličnoj formi, pomalo mrzim samu sebe. Ljubomorna sam’, komentirali su i hvalili Saru neki korisnici društvenih mreža, dok ju je nekolicina ipak osudila smatrajući kako takvo naprezanje može naštetiti bebi.

‘Smirite se. I dalje sam trudna’, napisala je sama Wiss kad je objavila snimku, a samo dan poslije na Instagramu se pohvalila fotografijom s novorođenim sinom iz bolnice u Stocholmu.

trudnica-sara-wiss (1)

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: