Objavljeno: 21.09.2017 u 12:47 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Torta na četiri sprata, dragulji…: E, tako se ženi sin milijardera

Gosti su hodali okruženi cvijećem, a veliki tim snimatelja bio je zadužen snimiti svaki trenutak proslave. Mlada je imala vjenčanicu ukrašenu dragim kamenjem…

vjencanje-milijarder (1)

Od nadstrešnica izrađenih od stotina cvjetova pa sve do torte na četiri kata umotane u ruže – na vjenčanju sina armenskog milijardera zaista se nije štedjelo. Karen Karapetjan i njegova odabranica, zvijezda društvenih mreža Lilit, izmjenili su zavjete u Armenskoj apostolskoj crkvi u Moskvi prije nego su ulazak u brak proslavili na glamuroznoj zabavi s 200 gostiju.

Gosti su hodali okruženi cvijećem, a veliki tim snimatelja bio je zadužen snimiti svaki trenutak proslave. Mlada je imala vjenčanicu ukrašenu dragim kamenjem.

A post shared by @vogue._.style on

Karen je, kako se pretpostavlja, najmlađi sin nekretninskog mogula Samvela Karapetjana (52) čije se bogatstvo procjenjuje na 4,6 milijardi dolara što ga je svrstalo na 32. mjesto Forbesove liste ruskih milijardera.

Samvel, inače rođen u Armeniji, sada živi u Moskvi gdje vodi tvrtku za nekretnine Tashir Group u čijem su vlasništvu 33 trgovačka centra, četiri uredska kompleksa i osam hotela, piše Daily Mail.

Odabranica njegovog sina Lilit zabavlja više od 11.000 svojih pratitelja na Instagramu objavljujući fotografije svog glamuroznog života.

vjencanje-milijarder (2)

Još nije sa sigurnošću poznato kako su se ona i Karen upoznali, ali pretpostavlja se da je to bilo na vjenčanju njegovog starijeg brata Sargisa, u lipnju prošle godine.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: