Objavljeno: 05.12.2016 u 10:06 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

Tinejdžer iz Tuzle razbio u ‘Zvezdama Granda’, a onda Marija vikala na njega: ‘Ti si lud ako ovako nastaviš da pjevaš, pun mi je k….’

Armin Jusufović (16) iz Tuzle u prvom krugu showa ‘Zvezde Granda’ predstavio se pjesmama ‘Tužna balada’ Saše Matića i ‘Ti se žena koju ludo volim’ Save Radusinovića.

marija-zvezde-granda

Na kraju je dobio svih sedam glasova, pohvale svih članova žirija, no posebno je bila interesantna reakcija Marije Šerifović koja nije bila oduševljena njegovim izborom pjesama.

Jusufović je bio gost na njenom koncertu u Tuzli i Šerifović je istakla da on odlično pjeva, ali u “Zvezdama Granda” nije pokazao koliko zaista može zbog lošeg izbora pjesama.

- Ti se praviš lud i mutav. Znaš da zna da pjeva – vikala je i na Sašu Popovića!

Onda je počela vikati i na Armina rekavši mu da neće glasati za njega ako nastavi tako da pjeva.

- Ti su lud.ako nastaviš ovako da pjevaš…Pun mi je k…. – govorila je Marija. No, reagirali su drugi članovi žirija i smirili je rekavši da je Armin odličan i svestran pjeva i da je pred njim velika karijera.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: