Objavljeno: 21.10.2016 u 9:46 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

SRPSKA MISICA VODI BORBU ZA ŽIVOT: Potez njenog supruga će vas RASPLAKATI! NEPROCJENJIVO

Bivša misica Dijana Milojković (28) privukla je pažnju kada je prije dvije godine na takmičenju u Bejrutu osvojila dvije titule: mis Evrope i mis sporta, piše kurir.rs

dijana-karic-foto-printskrininstagram (1)

Misica se u međuvremenu udala, promjenila prezime u Karić, a danas vodi tešku bitku sa rakom. Dijana je riješila da progovori o teškoj bolesti i svoja iskustva podijeli sa javnošću. Ona je pokrenula blog u kojem će pisati o borbi sa karcinomom. Za početak je objavila video snimak na Instagramu gdje je priznala da boluje od raka.

“Borba je za sada uspješna, znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podijelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići”, rekla je Dijana.

dijana-karic-foto-printskrininstagram (2)

“Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par mjeseci nakon toga i metastaze u limfnim žlezdama, u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Vjerovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobjednik! Dakle prvi život sam živjela punih 27 godina prije nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe”, napisala je bivša misica u svom blogu.

dijana-karic-foto-printskrininstagram (3)

Veliku podršku pruža joj suprug Stefan Karić, a iz ljubav prema oboleloj supruzi riješio je da obrije glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose.

“Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga!, napisala je Dijana na svom Instagram profilu u opisu slike. Svakodnevno nailazi na divljenje pratioca koji joj takođe pružaju i veliku podršku.

dijana-karic-foto-printskrininstagram (4)

Dijana danas nosi periku, ali nema problem da pokaže kako izgleda bez nje. Stefan je još jednim gestom izrazio ljubav prema svojoj ženi. On je istetovirao Dijanin lik na tijelu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: