Objavljeno: 08.08.2017 u 12:37 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Šokantna ispovijest Dajaninog sveštenika: Evo šta je stvarno planirala sa Dodijem Fajedom!

Sveštenik Frank Geli otkrio je da ga je princeza Dajana pitala da li bi mogla da se vjenča sa svojim dečkom, Dodijem Fajedom u crkvi i to malo prije nego što je poginula, piše Dejli Mejl.

princeza-dajana

Anglikanski sveštenik služio je u crkvi St. Mary Abbots u Kensingtonu, nedaleko od Kensingtonske palate u zapadnom Londonu, gdje je princeza živjela.

Nekoliko mjeseci prije pogibije, Dajana je počela da dolazi u crkvu, ali se uvijek držala po strani, kako ne bi privukla pažnju. Tako je jednom prilikom zaustavila Franka i raspitivala se o vjenčanju – on je ubijeđen da je u pitanju bio potencijalno sklapanje braka između nje i Dodija Fajeda, koji je, kao što se zna, bio muslimanske vjeroispovijesti.

“Željela je da zna da li dvoje ljudi različitih vjera mogu da se vjenčaju. Rekao sam joj da mogu”, izjavio je Geli za Sandej Ekspres.

“Dok smo razgovarali, zazvonio joj je telefon. Bilo je očigledno da je to Dodi. Oči su joj se zacaklile. Dok je odlazila, pitala me je da li bih obavio ceremoniju kada se bude udavala. Njena ljubav bila je očigledna”, rekao je sveštenik.

frank-geli

Dok je krstarila Mediteranom sa Dodijem, Dajana se javila svešteniku sa dobrim vijestima. Zatražila je da se sretnu u Kensingtonskoj palati poslije ljetovanja, ali nažalost, nekoliko dana kasnije od tog razgovora je preminula.

“Ubijeđen sam da bi se Dajana i Dodi vjenčali, da nisu poginuli”, dodao je Geli.

On je otkrio i da je Dajana bila srećna, zaljubljena u Dodija i da se radovala budućnosti. Međutim, sveštenik vjeruje da bi ovo vjenčanje izazvalo tenzije u Crkvi Engleske zbog Dodijeve vjeroispovijesti.

Princeza je otkrila da je voljela sveštenika Franka jer je bio predusretljiv, od povjerenja i znao je da sasluša. A iako je Dajana tražila da je on oslovljava po imenu, uvijek joj se obraćao sa “Vaša Visosti”.

Geli je otkrio i da se princeza raspitivala o muslimanskom načinu života, pogotovo o tome kako su žene tretirane. Dodao je da je Dajana bila impresionirala količinom poštovanja kojeg je dobijala od Dodija i da je vjerovala da joj on može pružiti ljubav i sigurnost.

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: