Objavljeno: 16.05.2017 u 18:36 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Skuhao svoju ženu: Oprostite što smrdi, kuham svinjsku juhu

Marcus Volke, kuhar iz Australije, ubio je svoju suprugu, raskomadao je i skuhao dijelove njezina tijela. Sada je izašla šokantna snimka telefonskog razgovora između Volkea i električara…

ubio-djevojku (1)

Prije gotovo tri godine, brutalno ubojstvo potreslo je Australiju. Marcus Volke (28), kuhar iz Brisbanea, raskomadao je svoju suprugu i skuhao dijelove njezina tijela. Ubojstvo se dogodilo u listopadu 2014. godine, a Volke je bježao pred policijom koja je došla u njegov stan nakon pritužbi susjeda o čudnom mirisu.

Kasnije je otkriveno da je ubijena supruga Mayang Prasetyo (27) ustvari transseksualka iz Malezije. Volke je u bijegu od policije skočio preko balkona i sakrio se u obližnjoj uličici, gdje si je prerezao vrat i skončao u mukama. Dijelovi tijela njegove supruge pronađeni su u loncu na štednjaku i u kanti za smeće ispred stana. Par se vjenčao po ljetu 2013. godine, a prijateljima i poznanicima djelovali su sretno.

ubio-djevojku (2)

Ovih dana je u javnost dospjela šokantna snimka telefonskog razgovora između Volkea i električara. Naime, Volke ga je zvao zbog kvara na štednjaku i požalio se na snažan prasak i isključenje štednjaka.

- Dobar dan, jesam li dobio električara?

- Jeste, izvolite?

- Kuhao sam na električnom štednjaku, kad se jelo prekuhalo i počelo curiti prema pećnici. Odjednom se začuo prasak i sve se isključilo. Možete li doći to popraviti danas?

Kad se električar pojavio, Volke ga je upozorio na smrad i opravdao se kuhanjem svinjske juhe. Električar je zabilježio da su se oko stana nalazile boce izbjeljivača, gumene rukavice i smeće.

Inače, par se skrasio u Brisbaneu nakon što su oboje radili kao kuhari na kruzeru, a motiv ovog stravičnog ubojstva i samoubojstva ostat će nepoznat…

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: