Objavljeno: 29.04.2016 u 8:00 | Featured, Video | Komentara:

POLICAJAC ZGROZIO HRVATSKU Siromašni mladić ga molio kunu, ovaj mu učinio nezamislivo

Video snimka na kojoj se vidi policajac koji primitivno i bahato vrijeđa mladića koji ga traži kunu proširila se internetom.

Radi se o poznatom youtuberu Magic Leonu s kanala Joomboos, ali policajac to nije znao te se prema njemu ponašao misleći da se radi o običnom beskućniku. Ali to mu nikako ne daje za pravo da ga tretira s takvim nepoštovanjem i prijezirom.

Osim što je mladića nazvao glupim uz to mu je, nakon što je ovaj rekao da nema nikoga od obitelji rekao da “uzme lojtre dugačke” i ode gore k njima na nebo.

Na kraju ga je otjerao. Ako je prosjačenje zabranjeno, policajac ga je trebao globiti, ili barem zapisati, ali ovaj očito ima svoj način riješavanja tog problema.

Policajčevo lice na videu koji je snimljen u blizini zagrebačkog Glavnog kolodvora je skriveno.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: