Objavljeno: 09.09.2016 u 9:31 | Music, Showtime, Video | Komentara:

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Šokantno saznanje o ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića!

Ljubav između Rade Manojlović i Harisa Berkovića puna je skandala, a nedavno se pojavilo i novo, šokantno saznanje.

rada-manojlovic-i-haris-berkovic

Naime, izvor blizak pjevaču, otkrio je da je Haris uporedo sa Radom održavao vezu i sa izvjesnom Eminom iz Bosne koja studira u Beogradu na Pravnom fakultetu.

Njih dvoje su skoro 2 godine u neobaveznoj vezi, ali Harisa to nije omelo da se viđa sa Radom, pa čak i da prije nekoliko mjeseci pređe da živi u njen stan na Vračaru.

“Haris je sa Eminom oko 2 godine, ali joj je objasnio da ne treba da se eksponiraju zbog njegove pjevačke karijere. Njegovi najdraži drugari znaju za nju, kao i Harisova porodica. Emina je baš zaljubljena u Harisa i nju ne zanima da se javno pojavljuje sa njim, što njemu i te kako odgovara. Kada je započeo vezu sa Radom, a mediji počeli da pišu o njihovoj romansi, Haris se Emini pravdao da to nije istina i da je dobro što ga povezuju sa Radom, jer sa njom ima duet. Čak i kad je iz novina saznala da Haris živi kod Rade, slagao ju je da živi sa jednim drugom i njegovom djevojkom kada je u Beogradu, te da je zbog toga ne vodi u taj stan. A pošto Emina iznajmljuje stan sa cimerkom, Haris je često tokom boravka u Beogradu spavao i kod Emine”, priča izvor blizak Harisu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: