Objavljeno: 15.10.2017 u 11:39 | Hrana i piće, Lifestyle, Recepti, Video | Komentara:

Oreo cheesecake koji se ne peče i za koji vam treba samo jedna zdjela (RECEPT)

‘Osim tradicionalnih recepata koji su uvijek ‘in’ i ‘must have’, ovaj Uskrs mogli biste proslaviti oreasto i čizkejksto. Odnosno, moj prijedlog za vas je da pripremite ovu jednostavnu tortu…’

oreo-cheesecake

Za neke kombinacija za koju bi “prodali dušu” napokon je stigla do nas putem Barbare koja nas često, osim odličnih priča s putovanja, počasti i s nečim ovako genijalnim poput ovog jednostavnog cheesecakea. Barbarine pustolovine i recepte možete pratiti na YouTube kanalu, na blogu Foodiona, ili na njenoj Facebook stranici.

‘Iako se još nismo ‘oporavili’ od božićnih delicija, Uskrs kuca na vrata i vrijeme je da počnemo razmišljati čime ćemo uveličati svoj blagdanski stol. Osim tradicionalnih recepata koji su uvijek ‘in’ i ‘must have’, ovaj Uskrs mogli biste proslaviti oreasto i čizkejksto. Odnosno, moj prijedlog za vas je da pripremite ovu jednostavnu tortu bez pečenja – oreo cheesecake! Trebat ćete jednu zdjelu, jedan kalup i nećete trebati pećnicu! Zvuči idealno zar ne?’ – pita Barbara na svom blogu, a vjerujemo da ćete se, nakon što isprobate recept iz videa, odmah složiti. Uživajte!

Oreo cheesecake:

Sastojci:

200 ml slatkog vrhnja
300 g krem sira
40 g maslaca
40 g šećera u prahu
30 kom Orea
1 žličica ekstrakta vanilije

Priprema:

1. Izmrvite kekse u blenderu (odvojite dio za kremu). Dodajte im otopljeni maslac i sve utisnite u kalup u kojem ćete slagati kolač. Stavite u hladnjak.

2. Izradite slako vrhnje s mikserom, dodajte kremasti sir, šećer u prahu i ostatak Orea. Dodajte ekstrakt vanilije.

3. Kada se podloga stisne, dodajte kremu i stavite u hladnjak na 3 sata.

Uživajte!

Izvor: punkufer.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: