Objavljeno: 06.12.2017 u 12:15 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

Ona je bivša ljubav Željka Joksimovića i zvijezda 90-ih godina: Nestala je sa ekrana, a danas IZGLEDA OVAKO

Devedesete godine je, po pitanju muzičke scene u Srbiji, sigurno među ostalima obilježila i Ceca Slavković, džepna Venera moćnog glasa.

ceca (1)

U to vrijeme zabavljala se i sa Željkom Joksimovićem, ali publika je uvijek više pažnje obraćala na njene pjesme.

Ona je praktično tvorac etno-pop talasa, a njene pjesme se i dalje rado slušaju. Ipak, Ceca je riješila da se oprosti od estrade, iz nepoznatih razloga, a oni kojima nedostaje mogu da je nađu na klupskim svirkama gdje je i dalje aktivna.

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo posljednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živjela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere – objasnila je Ceca svojevremeno svoju odluku.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: