Objavljeno: 27.05.2017 u 9:42 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

OBIM NJENIH GRUDI JE 137 cm, I JOŠ RASTE: Zbog njih ne može da zaveže pertle, a tek da je vidite kad sjedne da svira (VIDEO)

Alegra Kol (47) iz Solt Lejk Sitija rođena i odgajana je u strogo mormonskoj porodici, ali ju je put odveo u sasvim drugom smjeru od tradicionalizma mormonske kulture.

alegra-cole

Alegra je i majka i pijanistkinja, međutim karijera modela bila joj je važnija od svega, zbog čega je odlučila sebe da pretvori u ekstremnu “Zečicu Rebit”.

I dalje vjerujem u tradicionalne sisteme vrijednosti, ali po nekima od njih više nisam mogla da živim – rekla je ona.

U tridesetim godinama oprobala se kao model, a kada je iskusila kako je to biti u centru pažnje, više nije mogla da se zaustavi.

Njene grudi sada poslije niza plastičnih operacija teže kao jedna automobilska guma, a njihova veličina joj smeta prilikom svakodnevnih aktivnosti kao što je oblačenje ili vezivanje pertli na cipelama i slično.

Ali ni to joj nije dovoljno već ona svoje grudi i dalje redovno upumpava i povećava putem specijalnih cjevčica.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: