Objavljeno: 28.12.2017 u 12:45 | Music, Showtime, Video | Komentara:

O BALAŠEVIĆEVOM GESTU PRIČA CIJELI REGION: Zastao je na pola pjesme i uradio ono zbog čega je publika urlala od sreće!

Poznati kantautor Đorđe Balašević nastupio je u Zagrebu i jednim postupkom oduševio sve. O tom gestu priča cijeli region!

balasevic-zagreb

Naime, Đole je pred mnogobrojnom publikom u Areni zapjevao pjesmu “Neki novi klinci”, a onda je u jednom trenutku zastao i uradio ono čemu se niko nije nadao.

Navikli smo da na njegovo koncertu čujemo “…Tad sam dobio par mandarina i MALOG BIJELOG ZECA”, i da prema bini poleti plišana igračka. Sada je Balašević odlučio da uzvrati.

“E, sad je dosta! 20 godina vi mene gađate zečevima, e sad ćete mi platiti za sve”, rekao je on a zatim su izašli ljudi sa punim korpama plišanih zečeva i počeli da gađaju publiku.

Niko nije mogao da vjeruje šta se dogodilo. Publika je vrištala od sreće, a cijeli region ostao je oduševljen ovim gestom.

balasevic-zagreb2

Onda je nastavio da pjeva, i na samom kraju ove prelijepe pjesme, dodao je:

“Pa ćete vi mene gađati zečevima… To su krenuli Igor i Marijana, Marijanu smo zaproslili u Ledenoj dvorani (Zagreb).”

Podsjetimo, Igor je tada poželio da svoju djevojku zaprosi na Balaševićevom koncertu. Pitao ga je da li može to da uradi, Đole mu je naravno dao odobrenje, a onda se Igor uplašio.

“Ja ne smijem, pitaj je ti”, rekao je.

“Marijana, udaj se za nas”, čuvena je rečenica koju je Balašević tada izgovorio kako bi pomogao Igoru.

Marijana i Igor su prvi bacali plišane zečeve i slali poruke Balaševiću, i baš zbog njih je ovaj gest sa zečevima urađen u Zagrebu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: