Objavljeno: 23.11.2017 u 21:27 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

NEKAD VOLU REP DA IŠČUPA, A DANAS…Šokiraćete se kada vidite kako IZGLEDA Duda iz Porodičnog blaga

Serija ‘Bolji život’ se ponovo emituje na RTS-u. Pored toga što je ovo milioniti put, i dalje volimo da odvojimo oko i pogledamo mnogo živopisnih, ali i komičnih scena iz jedne od naših omiljenih televizijskih serija.

duda

Od snimanja je prošlo više od 20 godina, a glavni heroji su se dosta promijenili (neki nažalost više nisu među živima).

Jedna od zapaženijih bila je i Duda Piroćanka, Govedarevićeva (Mima Karadžić), a koja u seriji “Srećni ljudi” (igrala Zazu) hvali da da može volu rep da išćupa. Popularna Duda i Zaza se promijenila, a pogledajmo i prisjetimo se jedne od urnebesnih scena.

Katarina Vićentijević je srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica.

Katarina je glumu diplomirala na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Branka Pleše. Širem auditrorijumu je poznata kao Zaza Patrnožić iz serije “Srećni ljudi”, i kao Dušanka Duda Svilarević iz serije “Porodično blago”. Rođena je u Valjevu, gdje i danas živi. Debitovala je filmom “Sve će to narod pozlatiti” koji je dramatizacija istoimene pripovjetke Laze Lazarevića. Aktivna je u Valjevskom pozorištu i vodi školu glume i kulture govora.

Pogledajte kako ona sada izleda!

katarina_vicentijevic

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: