Objavljeno: 08.10.2017 u 11:13 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Nabildane svinje: ‘Izgledaju kao Hulk, a farmeri im režu testise’

Svinje ne mogu normalno hodati zbog povećane mišićne mase i namjerno su hranjene na takav način. Uzgojene su 2015., a glavnu riječ imali su znanstvenici iz Kine i Južne Koreje.

nabildane-svinje

Na Facebooku su objavljene fotografije i videozapisi s jedne farme u Kambodži, a korisnici su šokiranim izgledom tamošnjih svinja.

Naime, svinje su genetski modificirane i zatvorene u kavezima te ne mogu normalno hodati zbog prevelikih mišića. Također su i drugačije boje od normalne ružičaste.

Tvrtka Duroc Cambodia, koja skrbi o svinjama, prodaje umjetne penise i sjeme svinja za umjetno induciranje onima koji žele uzgojiti vlastite životinje.

Naravno, oglasila se i PETA, najpoznatija svjetska udruga za zaštitu životinja.

- Svinje koje izgledaju poput Hulka žive kao u noćnoj mori, genetski su modificirane i rođene s brojnim zdravstvenim problemima, rekli su iz PETA-e i istaknuli da su ove svinje namjerno hranjene na način koji im je razvio povećanu mišićnu masu.

Uzgojem većih svinja farmeri zarađuju više novca jer je i više mesa. Ove svinje uzgojene su 2015., a glavnu riječ imali su znanstvenici iz Kine i Južne Koreje. PETA upozorava na nasilje nad svinjama, između ostalog rezanje repova, uklanjanje zuba i kastraciju.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: