Objavljeno: 23.01.2018 u 11:44 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

‘Mogu da im vidim donji veš i grudi’ – putnici bijesni zbog novih uniformi stjuardesa poznate kompanije (VIDEO)

Za stjuardese avio-kompanije ‘Air Asia’ u svijetu turizma važi da su jedne od najljepših, najkulturnijih i najharizmatičnijih.

stjuardesa (1)

Međutim, očito ima i onih putnika kojima se ne dopada kako one izgledaju. Ili kakve uniforme nose.

Putnica “Air Asia”-e poslala je pismo kompaniji uvrijeđena zbog uniformi stjuardesa koje su po njoj bile prekratke.

U protestnom pismu osjeća se revolt putnice što putnici, kada se ove lijepe dame sagnu mogu da vide njihovo donje rublje.

Još gore – kad se nagnu pred putnikom kroz njihove bluze i otkopčanu dugmad mogu se vidjeti i grudi, prenosi austriijski portal Njuz.

stjuardesa (2)

Ova putnica često je na letu za Kuala Lumpur i smatra da je uniforma stjuardesa “vrlo neprikladna” te da uprava kompanije nešto mora da uradi po tom pitanju.

- Uvrijedile su me ekstremno kratke suknje koje su nosile stjuardese. Evropske i američke kompanije nemaju takve uniforme za njih. Osjećala sam se odvratno. Jedna stjuardesa bila je u supermarketu prije leta i kad se sagla mogla sam da joj vidim donje rublje – priča ogorčena putnica.

Ona dodaje i da je drugu stjuardesu zamolila na letu da zakopča bluzu jer su joj se vidjele grudi.

- Muškarci su obučeni primjereno i zato djeluju profesionalno – naglasila je putnica u pismu, prenosi Miror.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: