Objavljeno: 12.06.2016 u 11:04 | Showtime, TV, Video | Komentara:

Karleuša joj rekla da liči na kafansku pjevaljku, a plavuša iz Žitorađe je onda POKLOPILA Jelenu!

U sinoćnom izdanju ‘Zvezda Granda’ bilo je veoma napeto, a najveću pažnju je privukao duel Marjane Katić i Aleksandre Mladenović.

Aleksandra-Mladenovic-karleusa

Kada je Aleksandra zapjevala, članovi žirija su uglas rekli da su se naježili, a potom je uslijedila zanimljiva rasprava, u kojoj je glavnu riječ imala Jelena Karleuša, koja je Mladenovićevoj održala predavanje o stilu.

Mene si počela opasno da nerviraš. Krenula si jednim pogrešnim tokom gdje se ponašaš i izgledaš kao radna pjevačica u nekoj kafani… kao pjevaljka – rekla je Jelena, a Aleksandra je sve mirno saslušala i odgovorila da će se ubuduće potruditi da otkloni te nedostatke. Ali, ludnica je nastala kada se u razgovor uključila Ana Bekuta koja je Karleušu napala da kritikuje Aleksandru, zato što joj se ne sviđaju cipele djevojke iz Žitorađe.

Jelena je to i potvrdila, a Aleksandra joj je uz ironičnu grimasu na licu uzvratila:

Pa, vi ste me savjetovali da obučem ovakve cipele!

Pogledajte kako je izgledala rasprava Karleuše i Mladenovićeve:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: