Objavljeno: 27.03.2017 u 13:05 | Bizarno, Ostalo, Video | Komentara:

IZBEZUMLJENA MAJKA: ‘Snimila sam duha pored svoje kćerke i znam čiji je!’ (VIDEO)

Žena je snimala svoju devetomjesečnu kćerkicu tokom igre u dnevnom boravku i ‘uhvatila duha’ za koji kaže da je porodični prijatelj. Majka devetomjesečne bebe iz Velike Britanije tvrdi da njena malena kćerka vidi duha, a to je primjetila tokom uobičajene igre.

beba-duh

Na kameri je vidljiva bijela mrlja koja prolazi kraj malene Nilah, a dvadesetšestogodišnja mama Džesika Luis smatra da je riječ o duhu porodične prijateljice koja je jedva čekala rođenje Nilah i iznenada preminula.

- Uvijek snimam svoju kćerku, a ovaj put sam tek nakon nekoliko dana primjetila nešto na snimku. Čak se i čuje zvuk iz te mrlje, a u sobi smo bili samo beba i ja – rekla je Luisova.

Džesika kaže da su ovom događaju prethodile čudne stvari, poput treperenja svjetla, što se nikada prije nije događalo.

- Iskreno ne znam o čemu se radi. Naša kuća nije ni 100 godina stara, a na kraju naše ulice je groblje, ali do sada ništa čudno nisam primjetila. Zbog cijele ove situacije me malo hvata panika – zaključila je Džesika.

Pogledajte snimak, pa prosudite sami. Iskreno, od ovih video priča o “duhovima”, ova djeluje najnerealnije.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: