Objavljeno: 09.01.2018 u 13:08 | BiH, Video, Vijesti | Komentara:

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Zbog zabranjene ljubavi bacio se u smrt, na suze njegovog oca niko ne može ostati imun!

Prošlo je tačno pet godina otkako se 24-godišnji mladić Elmir Čobić iz Puračića, zbog zabranjene ljubavi, s Japanskog mosta u Doboju bacio u duboku i hladnu rijeku Bosnu.

Foto: Avaz

Foto: Avaz

Za tijelom mladića u tri navrata tragali su ronioci MUP-a RS, RK “Modrac” iz Lukavca i kotorske skeledžije, ali tijelo nikada nije pronađeno.

Bolom skrhani roditelji Emin i Mevla i cijela rodbina pet godina žive u nadi da će tijelo biti pronađeno, da se mladiću obavi dženaza.

Svakog 8. januara, pa tako i jutros, rodbina dođe na most sa kojeg se mladić Bambi, kako su ga zvali, bacio u smrt, isplaču se, pa u rijeku bace ruže za Elmira.

Osim oca Emina (majka Mevla nije imala snage doći), jutros su na most stigla i dvojica mladićevih tetaka Muradif Biberović i Muharem Ibralić, te tetka Hanka. Pustili su suzu, sjetili se uvijek nasmijanog Elmira i otišli svako na svoju stranu…

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: