Objavljeno: 07.11.2017 u 13:31 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

FRANCUSKA: U Parizu otvoren prvi restoran za nudiste, gosti skidaju odjeću na ulazu (VIDEO)

Pariz u mnogo čemu prednjači u odnosu na ostatak svijeta, kao jedna od najvećih metropola, a ovog puta ugostitelji iz prijestolnice Francuske iznenadili su sve otvorivši prvi restoran za nudiste.

restoran_nudisti_pariz_onaturel

Restoran pod nazivom O’Naturel otvoren je prošlog četvrtka u ulici Grawey, te je prvi put u historiji ovog grada zabilježeno da goli gosti prisustvuju otvaranju restorana, prenosi francuski Timeout.

Kako je navedeno, svi posjetioci restorana obavezni su da se na ulazu skinu potpuno goli i odjeću ostave u garderobi, nakon čega nagi prelaze u salu za ručanje, gdje mogu uživati u svom obroku.

Restoran nema prozore koji gledaju na ulicu, pa tako ni na koji način “ne ugrožava moral lokalnog stanovništva”, naveo je menadžer restorana.

Sala ovog restorana posjeduje 40 mjesta, a najjeftiniji obrok košta oko 30 eura.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: