Objavljeno: 01.03.2017 u 13:19 | Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

Dječak iz ‘Dva i pol muškarca’ u potpunosti se promijenio i okrenuo vjeri. Evo kako izgleda danas! (FOTO/VIDEO)

Angusa T. Jonesa (23) pamtimo kao slatkog dječaka Jakea Harpera u seriji ‘Dva i pol muškarca’. U glumačke vode krenuo je kad mu je bilo 10 godina te za sedam godina postao najplaćenija dječja televizijska zvijezda. Ipak, Angus je odlučio napraviti zaokret u karijeri.

angus

Pustio je bradu i kosu te se rijetko pojavljuje u javnosti. Iako je izjavio kako se više neće baviti glumom Angus je prošle godine ipak zaigrao u teleizijskoj seriji ‘Horace i Pete’ u kojoj je imao malu ulogu.

Javnosti se prije tri godine obratio u videu u kojem je tvrdio kako je serija koja ga je učinila slavnim jako loša.

- Glumim u toj seriji, ali ne žeim biti u njoj. Molim vas prestanite je gledati i puniti si glavu prljavštinom – rekao je i dodao kako je u sve umješan i Sotona.

- Ne mogu biti Božji čovjek i glumiti u takvoj seriji. To nema veze s onim što nas je Biblija učila – kaže Angus koji je nekad uživao u drogi, a ona je spas pronašao u Bogu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: