Objavljeno: 05.02.2018 u 12:56 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

‘DA LI STE LJUTI ŠTO SAM PJEVALA CECINU PJESMU?’ Karleuša djevojci dala odgovor koji će pamtiti do kraja života!

Ivana Bogićević uspjela je da napravi pometnju među žirijem ‘Zvezda Granda’.

karleusa

Takmičarka je otpjevala pjesmu Svetlane Ražnatović, a njeno izvođenje se nije dopalo nijednom članu žirija. S obzirom na to da nije dobila ni jedan glas, Ivana nije dobila prilku da pjeva u baražu, a nakon njene izvedbe uslijedili su žustri komentari. Ivana je rekla da planira ponovo da se se oporoba u popularnom takmičenju, što je Marija Šerifović podržala, ali ne i Jelena Karleuša.

- Mislim da ne treba da dođeš opet, jer nemaš pojma i nisi originalna – rekla je JK. Mira Škorić smatra da djevojka nije bila loša, ali da ovaj put za nju nema mjesta u “Zvezdama Granda”.

- Ne mogu da kažem da djevojka nema pojma. Djevojka nije loše otpjevala, ali ovo nije za baraž, postoje i drugi kandidati kojima treba dati šansu – rekla je Mira.

ivana-bogicevic

- Dobila si svih sedam “ne”, šta ti to govori? Zašto misliš da ćeš bolje pjevati sljedeće godine? – rekla je Jelena, a onda ju je Ivana pitala nešto što je šokiralo cijeli studio.

- Da vi niste možda ljuti na mene zato sto sam pjevala Cecinu pjesmu? – pitala ju je takmičarka, a onda je dobila veoma profesionalan odgovor.

- Ni slučajno, moje nemoj ni da pokušavaš da pjevaš, jer su to jako teške pjesme za pjevanje. Da zauvijek stavimo tačku to što nisam dobra sa nekim kolegom, to ne znači da nisam izuzetno profesionalna, to ne znači da ne cijenim kompoziciju. Mislim da sam fer i poštena. Slatka si kao lutka, ali nije bilo sedam glasova i to ti govori da je bilo jako loše – objasnila joj je Jelena.

Ivanin nastup i raspravu možete pogledati na 01:42:30:

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: