Objavljeno: 06.01.2017 u 10:39 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Bliži se kraj svijeta, zlo se pojavilo: Ljudi ubijeđeni da su vidjeli demona sa ogromnim krilima na ulici!

Korisnik Fejsbuka, Ričard Kistianson, napravio je fotografiju koja navodno, prema njegovim tvrdnjama, prikazuje velikog demona sa krilima kako se šeta ulicom u sred Arozone, piše Dejli mejl.

Demon-1

Fotografija, koja je za kratko vrijeme bila podijeljena 100.000 puta, ubrzo je obrisana sa njegovog profila, ali je i dalje predmet rasprava i teorija zavjere na internetu.

Scena u kojoj je fotografija nastala obavijena je misterioznom žućkastom izmaglicom, a ispod svog prvobitnog sastava Ričard je napisao “Na šta vam ovo stvorenje sa fotografije liči?”.

Većina komentara ukazivala je na to da je u pitanju demon, te da živimo u tako groznim vremenima da ovakva stvorenja ne bi trebala da nas čude.

“Živimo u vremenima blizu kraja svijeta, normalno je da se zlo pojavi“, jedan je od komentara.

Drugi pak napominje da je u pitanju obična palma uslikana u pravom uglu tako da djeluje kao nadbiće sa krilima, ali šta ovo stvorenje predstavlja i dalje ostaje misterija.

Pogledajte snimak jednog od objašnjenja ove fotografije:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: