Objavljeno: 11.01.2018 u 21:41 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike, Video | Komentara:

Bebana iz ‘Porodičnog blaga’ svi znate: Ali nemate pojma da je njegova majka PJEVAČICA koja ubija glasom, ali I IZGLEDOM

Muzičar Vukašin Marković svima je poznat po ulozi Bebana u seriji ‘Porodično blago’, ali malo ko je znao da mu je mama ova talentovana pjevačica i prelijepa dama.

ljiljana-markovic-beban (1)

Ljiljana Marković nedavno je nastupila u popularnoj emisiji „Nikad nije kasno“ i oduševila nas moćnim glasom. Od strane žirija ovog šoua pobrala je komplimente za fenomenalan izgled.

Ljiljana Marković

Ljiljana Marković

Vukašin je još odavno batalio glumu i uplovio muzičke vode, a sada nam je i jasno na koga je naslijedio taj talenat.

Ljiljana sa kćerkom u duetu

Ljiljana sa kćerkom u duetu

Muzika je definitivno u genima ove porodice, pa smo u emisiji imali priliku da čujemo i Vukašinovu sestru, koja je sa mamom Ljiljanom otpjevala jednu pjesmu u revijalnom dijelu emisije.

Kako kažu, iver ne pada daleko od klade. A ova talentovana porodica je pravi dokaz za to.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: