Objavljeno: 13.03.2018 u 14:20 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike | Komentara:

ŽIVOT SLAVNE PJEVAČICE U KANDŽAMA ZLA: Menadžer je godinama SILOVAO, a onda je krenulo još gore MUČENJE o kojem ne priča

Mlada pjevačica Keša nakon prvog albuma ‘Animals’ iz 2010. godine postala je svjetski poznata.

kesha (3)

Keša je iza te maske nasmijane djevojke lica prekrivenog šljokicama u stilu Dejvida Bouvija krila slomljenu djevojku koja je platila previsoku cijenu za uspjeh.

Naime, menadžer Doktor Luk ju je fizički i psihički zlostavljao godinama, a ona nije smjela da kaže ni riječ protiv čovjeka koji ju je vinuo u zvijezde jer su na njegovoj strani bili novac i moć, dok je ona bila samo još jedna 20-godišnjakinja.

kesha (1)

Ipak, kada su stvari otišle predaleko, Keša je 2013. godine odlučila da tuži menadžera koji joj je pretvorio život u pakao za silovanje, misleći da će se na taj način konačno osloboditi mračne strane slave i uživati pisanju muzike i izvođenju iste pred milionima fanova širom svijeta.

Zbog nemogućnosti da na sudu dokaže krivicu Doktor Luka, ona je ostala prepuštena na milost i nemilost zlostavljaču koji je donijeo odluku da stavi tačku na njenu karijeru koja je do tada bila u konstantnom usponu.

kesha (2)

Slomljena pop princeza se povukla iz javnosti, bez mogućnosti da na bilo koji način zaradi za život, da bi se prošle godine, nakon dugog sudskog procesa, vratila na muzičku scenu albumom “Rainbow”, koji je nedavno bio nominovan za prestižnu nagradu Gremi.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: