Objavljeno: 17.08.2017 u 13:03 | Slike, Zabava | Komentara:

ZGROZILA VJERNIKE, ZAPALILA FEJSBUK: Nećete vjerovati koju je košulju ovaj kralj odabrao za odlazak na misu

Košulja jednog gospodina koji je stigao na misu u Sinju povodom blagdana Velike Gospe zgrozila je vjernike u crkvi, ali i izazvala salve smijeha na društvenim mrežama.

kosulja-misa

Jedan se vjernik jučer na misi u Sinju pojavio u košulji s prilično eksplicitnim sadržajem apliciranim na njoj. Naime, na bijeloj košulji nalazi se znak BMW-a, a na njemu par koji se seksa.

I dok se većina vjernika zgražala nad modnim odabirom ovog gospodina, fotografija koja je osvanula na popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, ipak je većinu nasmijala, a skupila je i preko 4 000 lajkova.

U moru različitih komentara bilo je i onih koji su se zapitali je li uopće korektno fotografirati ljude na misi i potom to dijeliti na društvenim mrežama.

Nije poznato je li dotični muškarac namjerno odabrao baš ovu košulju ili jednostavno nije primijetio kakav znak ima na leđima.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: