Objavljeno: 29.12.2017 u 14:22 | Slike, Zabava | Komentara:

Učiteljica Ana je od svog đaka dobila BRUTALNO ISKRENU čestitku: Zbog posljednje rečenice ćete se ZAGRCNUTI OD SMIJEHA

Kada dođu praznici, obično krenemo da se presabiramo gdje smo to u godini za nama griješili, šta možemo da ispravimo i gdje možemo da se popravimo.

pismo-uciteljici

A da ne razmišljamo o tome samo mi odrasli, već i djeca, svjedoči primjer ovog đačića koji je učiteljici napisao posebnu čestitku za Božić.

- Učiteljice, srećan Božić i Nova godina i punu uspjeha u 4. razredu. Oprostite što sam vam rekao da ste debeli – kaže brutalno iskreni klinac.

A da je izvinjenje prihvaćeno svjedoči gomila cvjetića i srca koje je učiteljica ostavila svom đaku, a potom je sve objavila i na Fejsbuku, pa je razveselila i prijatelje ali i cijeli region jer čestitka je vrlo brzo postala viralna.

- Debela učiteljice, srećan Božić – poručila joj je poznanica.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: