Objavljeno: 27.05.2018 u 10:52 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Svi pričaju o FOTOGRAFIJI Seke Aleksić pored bazena i o tome kako SADA izgleda u kupaćem kostimu! Slažete li se sa njima?

Seka Aleksić važi za pravu trendseterku i nekog kome pođe za rukom da isprati većinu modnih noviteta, a ova pjevačica je uoči ljeta i vrelih dana pokazala i u kakvom izdanju planira da ide na plažu.

seka-aleksic (1)

Naime, atraktivna brineta pozirala je u dvorišu svoje vile pokraj bazena u providnoj haljini kakve će ove sezone biti pravi, bar kada je riječ o odlasku na plažu ili šetnju po morskoj rivi tokom dana.

Seka je otkrila i kakve kupaće kostime preferira – one jednostavne i jednodjelne, a podsjetimo – već treću godinu zaredom pravi hit su upravo takvi.

seka-aleksic (2)

Dobra strana ovih kostima jeste što vješto prikrivaju nedostatke, a ipak djeluju veoma atraktivno i šik.

“Seka kraljica”, “Izgledaš top”, “Prelijepa žena”, “Vau, kakvo tijelo”, samo su neki od komentara njenih fanova.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: