Objavljeno: 07.05.2017 u 11:43 | Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Slavna pjevačica priznala: Varam muža čitav život! (FOTO)

Ona je poznata pjevačica, obožava kič, a njenje velike grudi bile su u centru pažnje mnogo prije Samante Foks i Pamele. Ona je Doli Parton ima 71 godinu i u svojoj autobiografskoj knjizi ‘Doli o Doli’ otkrila je detalje koji su šokirali mnoge.

doli-parton (3)

Ispričala sve, od siromašnog djetinjstva u Kanzasu do popularnosti, afera i problema sa prejedanjem.

Doli je odrasla u Kanzasu, bila je najstarije dijete u porodici. Živjela je u štali, bez vode i struje. Ljeti su se kupali u rijeci, a zimi u lavoru. Bilo ih je 12. Kako je ispričala u istom krevetu je spavalo njih biše, a tokom zime se često dešavalo da se neko od njih upiški u krevet samo da bi im makar na momenat bilo malo toplije.

Čak i u takvom siromaštvu, Doli je čeznula za lijepom odjećom i glamurom. Sa deset godina je počela da pjeva u crkvi, upbrzo su primjetili njen talenat, pa je mala Doli dobila nekoliko tezki, a uslijedila je i ploča. I tako je krenula karijera.

doli-parton (1)

Kada govori o se*su, pjevačica kaže da je to za nju uvijek bila tako prirodna radnja.

“Vrlo mladi smo počeli da eksperimertišemo sa se*som. Znate igrice ljekara i pacijenta. Nikada nisam mislila da je to nešto prljavo ili vulgarno. Ipak, ne želim da vam otkrijem kada sam imala prvo se*sualno iskustvo, jer bi to danas zvučalo perverzno”, napisala je pjevačica.

Za svog supruga Karla Dejna udala se 1966. godine.

“Ja sam njega uvijek zvala “tata”, a on mene “mama”. Umrla bih kada bi me ostavio”, priča Doli i priznaje da se udala za pravog muškarca. Dopušta joj ono što nijedan drugi ne bi. Od samog početka Doli i Karl imaju otvoren brak. Imaju afere, ali o njima međusobno ne razgovaraju. Takav je dogovor.

“Moj brak je stabilan, ali to ne znači da nisam spavala sa drugim muškarcima”, priča pevačica i priznaje da je krajem osamdesetih sebi htela da oduzme život zbog ljubavnika. Ipak, u ključnom momentu u sobu je ušao njen pas i ona je shvatila da želi da živi. Bio je to poslednji put da je tako nešto pomislila.

doli-parton (4)

Pjevačica kaže da nikada o sebi nije mislila kao o ženi koja je se*s simbol i da nikada nije željela da bude lijepa, kao recimo Rakel Velč.

O svojim grudima koje i dalje prkose gravitiaciji kaže da su prirodne.

“Uradila sam samo lifting”, iskrena je pjevačica, koja priznaje da je imala dosta zahvata na tijelu i da je zadovoljna svojim izgledom.

“Košta tako mnogo, da bi izgledalo jeftino”, rekla je.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: