Objavljeno: 25.03.2017 u 13:23 | Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Sia već godinama skriva lice, ali sad je pokazala kako izgleda (FOTO)

Prije nekoliko dana glazbenica se pojavila u javnosti bez svog zaštitnog znaka, perike. U jednom intervjuu Sia je izjavila da ne pokazuje lice jer ne želi da joj izgled zasjeni glazbu.

sia-naslovna

Pjevačica Sia (41) već nekoliko godina niže hit za hitom. Za razliku od svojih kolegica, ona se medijski ne eksponira već, štoviše, skriva lice ispod perike.

sia (2)

Međutim, prije nekoliko dana Sia se pojavila bez svog zaštitnog znaka na aerodromu u Los Angelesu i pokazala lice koje godinama skriva.

U ‘Carpool Karaokama’ pjevačica je objasnila Jamesu Cordenu kako se skriva ispod perike jer ‘ne želi da joj lice zasjeni glazbu’. Čini se kako je to bila odlična odluka jer je Sia na račun svoje ‘maske’ prikupila veliki broj obožavatelja.

sia (3)

Glazbenica je aktivna na društvenim mrežama, ali niti tamo ne pokazuje lice iako objavljuje ‘selfieje’.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: