Objavljeno: 05.03.2017 u 11:34 | Music, Showtime, Slike | Komentara:

SANDRU STE VIDJELI, ali nju nikada: Ovo je druga kćerka pokojnog pjevača, koja je dala sinu ime po SVOM OCU (FOTO)

Pjevačica i učesnica ‘Zvezda Granda’, talentovana Sandra Rešić, javnosti je dobro poznata, budući da je donedavno bila izložena javnosti zbog samog učešća u muzičkom takmičenju, ali i zbog odnosa sa pokojnim ocem, legendarnim pjevačem Ninom Rešićem.

nino-resic-sandra

Sandra je svojevremeno svojim nastupom u “Zvezdama Granda“ rasplakala Srbiju i mjesecima bila izložena javnosti, dok se za njenu sestru, tačnije polusestru Amelu Omerović, zna samo iz priča…

Poznato je da Amela godinama živi u inostranstvu, a ono što je zanimljivo jeste da je baš u vrijeme očeve smrti rodila sina, kojeg je nazvala po svom ocu – Amir (pravo ime Nina Rešića je Amir Rešić, prim. aut). Da podsjetimo, Nino iz braka sa Sarom Marković, ima i kćerku Tamaru.

Ovako izgleda Ninova kćerka Amela!

kcerka-nine-resica (1)

 

kcerka-nine-resica (2)

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: