Objavljeno: 13.12.2017 u 11:51 | Slike, Zabava | Komentara:

Ovo je izlog u Srbiji ispred kog kupci ZASTANU I KRSTE SE: Kada vidite šta piše na njemu, biće vam jasno zašto o njemu SVI PRIČAJU

Žuljaju vas pare u novčaniku a ništa vam nije dovoljno skupo? Prošetajte do ove beogradske radnje i problem će biti riješen.

izlog-srbija

Dok tako šetamo i razgledamo izloge zaokupljeni prazničnim kupovinama i pokušajima da se nakupujemo, ali i uštedimo, zaboravljamo da ima i onih koji vole da prođu skuplje. A ova radnja je stvorena za njih.

“Najskuplja obuća u gradu” i ” Iz aviona se vidi da je koža, al’ mi ipak da napišemo” vrište iz izloga sa čizmama i možemo da vam kažemo samo jedno – kakav god da vam je budžet, ovo je melem za oči nakon što u svakom mogućem izlogu bilo čega vidite gomile napisa “Sale”, “Akcija” i “Rasprodaja”.

Kreativno i privlači pažnju – ako nas pitate, upravo smo dobili marketing stručnjaka godine.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: