Objavljeno: 27.05.2018 u 19:05 | Film, Showtime, Slike | Komentara:

Ovaj film bi mogao biti najstrašniji i najodvratniji horor ikada

Tom Six, redatelj Ljudske stonoge, snimio je nehuman film o mastu*baciji.

najstrasniji-film (1)

Gotovo deset godina nakon što je objavljen treći dio Ljudske stonoge, Six će, navodno, nadmašiti sam sebe u užasu koji će gledatelji vidjeti na filmu.

Oni koji su gledali jedan od nastavaka Ljudske stonoge vjerojatno nisu zaboravili scene iz njega. Za one koji to nisu gledali, film obiluje scenama mučenja zatvorenika kojima su usta zašivena za rektum drugog zatvorenika, te tako tvore stonogu koja ima jedan probavni trakt.

Six je na Twitteru objavio da stiže film “The Onania Club” koji bi mogao biti “najodvratnije, najgadljivije i najnehumanije filmsko iskustvo svih vremena”.

najstrasniji-film (2)

Unilad piše da će se u filmu moći vidjeti ljudski leš u raspadanju koji nosi naočale, pacijent koji boluje od raka, beba koja plače i mnoštvo zatvorenika na koljenima.

Tom Six je zbog svojih filmova često na udaru kritika na društvenim mrežama zbog scena koje se snimaju u njegovim filmovima, a mnogi smatraju da redatelj ima potpuno pomračen um.

najstrasniji-film (3)

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: