Objavljeno: 05.06.2017 u 11:22 | Slike, Zabava | Komentara:

Okačila je se*si selfi, a onda ju je rođena tetka SPUSTILA NA ZEMLJU! I baš je boljelo! (FOTO)

Svi se oduševimo kada nađemo slike iz mladosti naših starijih rođaka! A šta se dešava kada naši stariji rođaci nalete na naše fotografije na društvenim mrežama? Evo odgovora i urnebesni su!

djevojka-selfie-tetka (2)

Tako je ova djevojka postavila, čini se, sasvim običan selfi. Ali njena tetka imala je nešto protiv toga, pa joj je ostavila komentar ispod fotografije.

- Molim te izbriši me iz prijatelja, osjećam se kao voajer. Kao baka koja krišom čita tvoj dnevnik. Volim te – poručila je ovoj djevojci tetka.

- Vidjela sam ja kako si se oblačila kad si bila mlada, šta misliš na koga sam? Volim i ja tebe – odgovorila je ova djevojka, misleći da se tetka šali.

- Ozbiljna sam, osjećam se jezivo. Sviđa mi se tvoja odjeća, ali mislim da samo tvoji prijatelji treba da gledaju ovakve tvoje slike, ne tvoja stara tetka – sasjekla je tetka konverzaciju.

djevojka-selfie-tetka (3)

Čak ni slika običnog pedikira ne može da promakne oštrom oku namćorastih rođaka. Tako je ova djevojka okačila svoje cvijetne nokte, a starija rođaka joj je poručila sljedeće:

“Zamolila bih te da se upristojiš i ne kačiš ovakve slike inače ću te izbrisati!”

A mislite da je to najgore? Ne, to tek slijedi!

djevojka-selfie-tetka (4)

Ovaj momak se pohvalio trbušnjacima, a onda je u priču uletjela njegova baka!

- Da ti nisam baka i da sam 50 godina mlađa, željela bih da te malo bolje upoznam! A sad bez zezanja, voli te baka – napisala je baka a mi garantujemo da ovaj momak i dalje crveni kada naleti na ovu sliku na internetu, jer je prirodno postala viralna!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: