Objavljeno: 09.03.2018 u 22:09 | Slike, Zabava | Komentara:

Objavio fotografije kuće u oglasu, nije primijetio da je otkrio i jedan neugodan detalj

Kad su fotografije već bile objavljene, muškarca je prijatelj upozorio na detalj s fotografije koji ga je prestravio…

fotografija-sobe (2)

Kod oglasa za prodaju kuća i stanova veliku ulogu igraju i fotografije interijera. Neki se zato odluče fotografiranje prepustiti profesionalcima, no češće prodavatelji sve snime sami svojim mobitelom.

U tim slučajevima važno je pripaziti da je kuća pospremljena, pronaći najbolji kut, ali i ukloniti bilo kakve nezgodne stvari s vidika.

Na ovo zadnje zaboravio je muškarac iz Singapura kojeg je prijatelj, kad su fotografije već bile objavljene u oglasu, upozorio na detalj s fotografije koji ga je prestravio. Naime, muškarac je fotografirao svoju kuću gol i nije primijetio da je uhvatio svoj odraz u ogledalu. Zbog toga je morao zatražiti uklanjanje fotografija.

Muškarac je ispričao za lokalne medije kako je prije fotografiranja pospremao kuću te se oznojio i razodjenuo da se rashladi, piše Mirror. Takav je išao fotografirati interijer, ali nije primijetio da se ”razotkrio” u ogledalu, u kutu fotografije.

Tek kad su fotografije s nezgodnim detaljem osvanule u oglasu, prijatelj mu je dojavio problem pa su ubrzo skinute sa stranice. Iz agencije su rekli da nitko u kompaniji nije primijetio neugodnu pogrešku te da žale što nisu prije uklonili fotografiju.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: