Objavljeno: 15.03.2017 u 11:11 | Bizarno, Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Našla listu muškaraca s kojima joj je 13-godišnja kćer imala odnose…

Zabrinjavalo ju je ponašanje 13-godišnje kćeri pa je odlučila provjeriti njezin mobitel i iPad. Lista na kojoj je bilo 7 muškaraca uključivala je i 27-godišnjaka s kojim se seksala u njegovu autu.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Gary Sheridan (30) osuđen je na 6 godina i 3 mjeseca zatvora zbog seksa s maloljetnicom. Najstariji je na popisu nazvanom ‘lolita list’, koji je užasnuta majka pronašla na kćerinom iPadu.

Prilikom izricanja kazne sudac je Sheridanu rekao da to što je djevojčica pristala na odnos ne znači da je za njega dovoljno zrela. Osuđenik je to znao i iskoristio je. Odvezao je na seoski posjed gdje su imali odnos, prenosi Daily Mail.

Lista je osim imena sedmorice muškaraca sadržavala i informacije o njihovim godinama te je iznad svakog imala ‘kvačice’. Nakon što je majka prijavila slučaj policiji, pregledali su kćerine profile na društvenim mrežama te u porukama našli razgovor sa Sheridanom. U njemu je tada 13-godišnjakinju molio da se nađu i provozaju u njegovu autu. Ona je pristala te su više puta imali seksualni odnos nakon čega je djevojčica saznala da on ima djevojku.

Odlučila ju je kontaktirati pri čemu je saznala da je Sheridanova djevojka trudna. Poslije toga djevojčica se počela čudno ponašati što je njezina majka primijetila. Provjerila je njezin mobitel te iPad i došla do ovog užasnog saznanja. Nije poznato u kakvom je odnosu bila s ostalim muškarcima, zna se samo da je najmlađemu tada bilo 14, a najstariji među njima upravo je Sheridan koji je priznao da je bio u seksualnom odnosu s djevojčicom u razdoblju od 12. siječnja do 21. veljače 2015. godine i sada odslužuje kaznu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: