Objavljeno: 18.01.2017 u 21:34 | Slike, Zabava | Komentara:

‘Molim jedan film za muške’: Djed unuka poslao po pornić (FOTO)

Jedan djed iz Šibenika došao je na ideju kako kupiti pornić, a da to ne mora osobno učiniti. Do kioska je odlučio poslati svog unuka ‘tutnuvši’ mu u ruku ‘šifriranu poruku’ ….

Jedan djed iz Šibenika došao je na ideju kako kupiti pornić, a da to ne mora osobno učiniti. Do kioska je, kako se navodi na Facebooku, odlučio poslati svog unuka “tutnuvši” mu u ruku “šifriranu poruku” prodavačici na kojoj je pisalo:

- Molim te jedan oni film za muške (neću pisat koji da dite ne pročita) do dvajs kuna da dođe. Nije za me, za susjeda je! Fala! Umotaj u novnu! Fala jopet – napisao je Šibenčanin.

Je li unuk kupio pornić nije poznato, a navodna djedova poruka osvanula je na Facebook grupi Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: